Een hart voor veiligheid - Helm Trophy upgrades

Der Beitrag: Een hart voor veiligheid - Helm Trophy upgrades wurde am Donderdag, 09. November 2023 veröffentlicht und unter Inzichten abgelegt.
Een hart voor veiligheid - Helm Trophy upgrades

Investeren in de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en bezoekers

Dear sports fans,

Veiligheid en gezondheid zijn de hoekstenen waarop ons gezamenlijke succes rust. Met dit in gedachten hebben we een aanzienlijke investering gedaan in het welzijn van iedereen die deel uitmaakt van onze Helm Trophy familie - als werknemer of als bezoeker.

Een nieuw niveau van veiligheid

Ik ben verheugd te kunnen aankondigen dat we vorige week een automatische externe defibrillator (AED) hebben geïnstalleerd. Dit levensreddende apparaat is een essentieel onderdeel van onze uitrusting voor noodgevallen en kan in een noodgeval cruciale minuten besparen totdat professionele hulp arriveert

Kennis die levens redt

Maar een AED alleen redt geen levens. De kennis en kunde om hem op de juiste manier te gebruiken zijn net zo belangrijk. Daarom hebben we onze inspanningen opgevoerd om ons team regelmatig EHBO-trainingen aan te bieden. Deze training zorgt ervoor dat ons team niet alleen in staat is om correct te handelen in een noodgeval, maar ook het vertrouwen heeft om dat te doen.

Onze toewijding aan het leven

De Helm Trophy gaat over het behoud van de emotie van overwinning, en we zijn ervan overtuigd dat de gezondheid en veiligheid van ieder van jullie de echte overwinning is. Door deze stappen te nemen, willen we laten zien dat we net zoveel geven om het leven en de gezondheid van onze Helm Trophy familie als om de vreugde van de overwinningen die we samen vieren.

We zijn er trots op dit pad samen te bewandelen en danken jullie voor jullie vertrouwen in ons.

Wat vond je van dit artikel? (zum Bewerten bitte auf die Sterne klicken)
Een hart voor veiligheid - Helm Trophy upgrades 5 / 5 ( 3 stemmingen )