Medaille Gerd is een expressieve prijs voor wedstrijden of als aandenken. Hij is gemaakt van massief kersenhout, heeft een uniek ontwerp, is 5 mm dik en heeft een diameter van 8,0 cm.
vanaf 10,16 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Gerd kersen massief hout in maat 8,0cm
Houten medaille Gerd kersen massief hout in maat 8,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
10,16 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Gerd - ideaal voor grote momenten.

Een medaille Gerd inspireert als onmiskenbare blikvanger bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor de juiste gelegenheid. Leg de grote dag voor uw winnaars voor altijd vast en herbeleef momenten die voor grote emoties zorgen met onze Gerd-medaille!

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig massief kersenhout heeft Gerd een sterk designeffect dat ambitie opwekt en de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Onze Gerd-medaille is gemaakt van hoogwaardig massief kersenhout, wat onze Gerd-medaille een unieke gratie geeft. Het massieve kersenhout is 5 mm dik, waardoor het stevig genoeg is om een leven lang mee te gaan. Dankzij het speciale ontwerp maakt onze medaille Gerd op het eerste gezicht indruk op bezoekers en deelnemers. Gerd is een waar sieraad, dat de hoogste waardering toont voor uitmuntende vaardigheden.

De Gerd-medaille in je handen houden is een prachtig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en je gewoon kippenvel bezorgt.

Met een gewicht van 11 g kan de medaille perfect om de hals worden gedragen. De Gerd-medaille heeft een diameter van 8,0 cm.

De Gerd-medaille past perfect bij uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Onze Gerd-medaille is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

In onze medailleconfigurator heeft u de mogelijkheid om de Gerd-medaille te personaliseren met een koord van 40,0 cm. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester. Dit maakt van Gerd een uniek aandenken aan uw triomf.

De Gerd-medaille kan individueel worden gegraveerd op de voorzijde. Kies uw favoriete ontwerp uit onze standaardmotieven en maak uw individuele gravure door motieven te uploaden en uw medaille aan te passen met tekst.

Lasergravure is gratis voor de Gerd-medaille. Na uw bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van uw gravureaanvraag, en sturen u deze per e-mail toe. Pas als u volledig tevreden bent met het ontwerp, wordt uw medaille geproduceerd.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en een grondige kwaliteitscontrole is elke medaille een waardevol en duurzaam product dat er bij elk evenement goed uitziet - en waar de winnaar nog vele jaren na de wedstrijd trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u de juiste medaille voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige productlijn voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste medaille voor u - daar branden wij voor!

Vraagt u zich nog steeds af of de Gerd medaille de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

154503590

EAN-Code

4054047200462

Materiaal

Kers Massief hout

Gewicht

11 g

Diameter

80 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.