Alina medaille is een hoogwaardig en duurzaam product dat wordt geleverd met aangepaste gravure en personaliseerbaar koord. Met een afmeting van 6,0 cm x 9,5 cm en een gewicht van 8 g is hij perfect voor alle soorten wedstrijden.
vanaf 5,66 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Alina beuken in de maat 6,0cm
Houten medaille Alina beuken in de maat 6,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
5,66 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Alina - de juiste medaille voor een grandioze prijsuitreiking.

De medaille Alina inspireert als bijzonder hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op uw heel bijzondere evenement. Maak de belangrijke dag onvergetelijk voor de winnaars en beleef momenten die emoties opwekken met de Alina medaille!

Met haar individuele vorm en een oppervlak bestaande uit beukenhout van hoge kwaliteit, bereikt Alina een prachtig ontwerp dat verlangens opwekt en inspireert tot topprestaties.

De Alina medaille is gemaakt van beukenhout van hoge kwaliteit, wat onze Alina medaille een unieke vorm geeft. De beuk is 4mm dik, waardoor hij gebouwd is om eeuwig mee te gaan. Dankzij het unieke ontwerp zal onze Alina-medaille op het eerste gezicht indruk maken op deelnemers en gasten. Alina is een echte lust voor het oog en biedt dus het grootste eerbetoon aan uitmuntende vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om de Alina-medaille in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en je gewoon kippenvel bezorgt.

De Alina-medaille weegt 8 g en kan dus perfect rond de hals gedragen worden. De medailles hebben een hoogte van 6,0 cm en een breedte van 9,5cmm.

De Alina medaille past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Onze Alina medaille past bij elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

Met onze configurator heeft u de mogelijkheid om de Alina medaille te personaliseren met een 40,0 cm lang koord. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester, waardoor de Alina medaille een persoonlijk aandenken aan de overwinning wordt.

Onze Alina medaille kan individueel gegraveerd worden op de voorzijde. U kunt kiezen uit verschillende standaardontwerpen of uw eigen ontwerp uploaden.

Gratis lasergravure is inbegrepen bij deze medaille. Na de bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een preview van uw graveeraanvraag, en sturen deze per e-mail naar u toe. Pas als u helemaal tevreden bent met het ontwerp, wordt uw medaille geproduceerd.

Dankzij een grondige kwaliteitscontrole en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elke medaille een duurzaam en waardevol product waar elke winnaar nog jaren na de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elke gelegenheid fantastisch uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u de juiste medaille voor uw wedstrijd wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de juiste medaille voor u - daar doen wij ons best voor!

U vraagt zich af of de Alina medaille de perfecte match is voor uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

154503505

EAN-Code

4054047032117

Materiaal

Beech

Gewicht

8 g

Breedte

95 mm

Hoogte

60 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.