Alina - de individuele massief eiken medaille voor speciale gelegenheden. Personaliseerbaar met een gravure en een koord. Een echte blikvanger.
vanaf 10,75 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Alina eik massief hout in maat 6,0cm
Houten medaille Alina eik massief hout in maat 6,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
10,75 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Alina - de juiste medaille voor de speciale gelegenheid.

De Alina-medaille overtuigt als zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor de gelegenheid. Maak de grote dag van uw winnaars onvergetelijk en vier momenten om nooit te vergeten met de Alina-medaille!

Met haar individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig massief eikenhout heeft Alina een uniek ontwerp dat ambitie opwekt en aanzet tot nieuwe records.

Onze Alina-medaille is gemaakt van hoogwaardig massief eikenhout, waardoor Alina een unieke vorm heeft. De massieve eik is 5 mm dik en dus ontworpen om eeuwig mee te gaan. Dankzij het bijzondere ontwerp inspireert onze Alina-medaille onmiddellijk deelnemers en bezoekers. Alina is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt zo de hoogste erkenning voor uitstekende vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om de Alina-medaille in je handen te houden, en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Met een gewicht van 15 g kan de medaille perfect rond de hals gedragen worden. De medailles van de Alina serie zijn 6,0 cm hoog en 9,5 cm breed.

Als blijvend aandenken past de Alina medaille perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

De Alina medaille is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

In onze medaille configurator heeft u de mogelijkheid om de Alina medaille te personaliseren met een 40,0 cm lang koord. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester. Dit maakt de Alina medaille tot een uniek souvenir van uw triomf.

Met een gravure op de voorzijde kunt u uw Alina medaille individualiseren voor uw wedstrijd. Kies uw favoriet uit onze motieven en ontwerp uw individuele gravure door logo's te uploaden en uw medaille te personaliseren met tekst.

U kunt de Alina-medaille individueel en gratis laten graveren. Na ontvangst van uw bestelling maakt een van onze medewerkers een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van uw gravure. Dit ontwerp ontvangt u per e-mail. Pas als u helemaal tevreden bent met de lasergravure wordt uw medaille geproduceerd.

Dankzij ons zorgvuldig productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elke medaille een duurzaam en waardevol stuk dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar jaren na het toernooi nog steeds trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u de juiste medaille voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste medaille voor u - daar doen wij alles voor!

Vraagt u zich af of de Alina medaille geschikt is voor uw toernooi? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

154503570

EAN-Code

4054047200387

Materiaal

Eik Massief hout

Gewicht

15 g

Breedte

95 mm

Hoogte

60 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.