De Alina medaille van populierenhout is een gepersonaliseerde prijs voor bijzondere prestaties bij verschillende gelegenheden. Met zijn unieke uiterlijk en gravuremogelijkheden is het een onvergetelijk aandenken.
vanaf 5,16 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Alina populierenmultiplex in de maat 6,0cm
Houten medaille Alina populierenmultiplex in de maat 6,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
5,16 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Alina - een medaille voor een bijzonder moment.

Onze Alina medaille schittert als een zeer persoonlijke blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de juiste gelegenheid. Maak de belangrijke dag onvergetelijk voor de winnaars en vier momenten om nooit te vergeten met onze Alina-medaille!

Met haar perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig populierenmultiplex heeft Alina een unieke uitstraling die verlangens oproept en de toeschouwer onmiddellijk boeit.

De Alina-medaille is gemaakt van stevig populierenmultiplex, wat onze Alina-medaille een unieke gratie geeft. Het populierenmultiplex is 5 mm dik en dus stevig gemaakt om een leven lang mee te gaan. Dankzij het speciale ontwerp zal de Alina-medaille in een mum van tijd indruk maken op gasten en concurrenten. Alina is een prachtig sieraad en daarmee de grootste waardering voor unieke prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om de Alina medaille in je handen te houden, en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel geeft.

Alina weegt 9 g en nestelt zich dus perfect om de nek van de winnaar. De medailles hebben een hoogte van 6,0 cm en een breedte van 9,5 cm.

Als eeuwig aandenken is de Alina medaille perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Alina is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in haar ontwerp.

In de configurator heeft u de mogelijkheid om de Alina medaille te personaliseren met een koord van 40,0 cm. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester, waardoor uw Alina-medaille een uniek aandenken aan de overwinning wordt.

Met een gravure op de voorzijde kunt u uw Alina-medaille precies zo ontwerpen als u wilt. U kunt kiezen uit verschillende motieven of uw eigen ontwerp uploaden.

U kunt de Alina medaille gratis laten graveren. Na de bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van de lasergravure. Dit ontwerp ontvangt u per e-mail. Pas wanneer u 100% tevreden bent met het lasergraveerontwerp wordt uw medaille geproduceerd.

Dankzij een grondige kwaliteitscontrole en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elke medaille een duurzaam stuk van hoge kwaliteit dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar jaren na het evenement of de wedstrijd nog steeds trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u de juiste medaille voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste medaille voor u - daar geven wij alles voor!

U denkt er nog over na of de Alina medaille de juiste is voor uw toernooi? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

154503575

EAN-Code

4054047200400

Materiaal

Populaire Multiplex

Gewicht

9 g

Breedte

95 mm

Hoogte

60 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.