Medaille Gerd is een unieke trofee van hoogwaardig eikenhout voor wedstrijden en evenementen. Met een diameter van 8 cm en een gewicht van 16 g kan hij perfect om de hals worden gedragen.
vanaf 10,16 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Gerd eik massief hout in maat 8,0cm
Houten medaille Gerd eik massief hout in maat 8,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
10,16 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Gerd - een individuele prijs voor een succesvolle prijsuitreiking.

Een medaille Gerd overtuigt als een zeer persoonlijke bekroning van de Dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op uw zeer speciale evenement. Maak de grote Dag onvergetelijk voor uw winnaars en beleef met onze medaille Gerd momenten die voor emoties zorgen!

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak bestaande uit waardevol massief eikenhout bereikt Gerd een unieke uitstraling die verlangens wekt en de toeschouwer onmiddellijk boeit.

De medaille Gerd is vervaardigd uit hoogwaardig massief eikenhout, wat de medaille Gerd een unieke uitstraling geeft. Het massief eikenhout is 5 mm dik en dus stevig ontworpen om eeuwig mee te gaan. Dankzij het unieke ontwerp zal onze medaille Gerd deelnemers en bezoekers onmiddellijk bekoren. Gerd is een zeer persoonlijk sieraad en biedt dus de grootste waardering voor superieure vaardigheden.

Onze medaille Gerd in handen houden is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en gewoon kippenvel geeft.

Met een gewicht van 16 g kan de medaille perfect om de hals worden gedragen. Gerd heeft een diameter van 8,0 cm.

De Gerd-medaille past perfect bij uw zeer individuele gebeurtenis en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Onze Gerd-medaille is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

In de configurator heeft u de mogelijkheid om de Gerd-medaille te personaliseren met een 40,0 cm lang koord. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester. Zo wordt uw Gerd-medaille een persoonlijk aandenken aan uw triomf.

U kunt de Gerd-medaille personaliseren met een gravure op de voorzijde. In onze configurator vindt u standaardsjablonen, die u bovendien kunt individualiseren met tekst. U heeft ook de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te uploaden en de medaille te personaliseren met tekst

U kunt de medaille Gerd individueel en gratis laten graveren. Na de bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een preview van uw graveerwens en sturen u deze per e-mail toe. Pas als u 100 procent tevreden bent met de lasergravure, wordt uw medaille geproduceerd.

Dankzij de strenge kwaliteitscontrole en het nauwgezette productieproces is elke medaille een duurzaam en waardevol stuk dat er bij elk evenement goed uitziet - en waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als competente contactpersoon in de bekersbranche weten wij dat u de juiste medaille voor uw evenement nodig heeft. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw onderscheidingen kunt uitvoeren met de juiste medaille voor uw evenement!

U vraagt zich af of de Gerd medaille de juiste is voor uw wedstrijd? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

154503605

EAN-Code

4054047200523

Materiaal

Eik Massief hout

Gewicht

16 g

Diameter

80 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.