De medaille "Gerd" is een hoogwaardig en duurzaam aandenken voor wedstrijden of evenementen. Met een uniek uiterlijk en een diameter van 8 cm is hij geschikt als persoonlijke blikvanger.
vanaf 4,57 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Gerd populierenmultiplex in de maat 8,0cm
Houten medaille Gerd populierenmultiplex in de maat 8,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
4,57 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Gerd - een perfecte medaille voor een groot evenement.

Een medaille Gerd overtuigt als zeer persoonlijke blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment. Maak de belangrijke dag onvergetelijk voor uw kampioenen en beleef momenten die emoties opleveren met de medaille Gerd!

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak dat bestaat uit waardevol populierenmultiplex, heeft Gerd een unieke uitstraling die verlangens opwekt en de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Onze medaille Gerd is gemaakt van hoogwaardig populierenmultiplex , wat onze medaille Gerd een unieke vorm geeft. Het populierenmultiplex is 5 mm dik en daardoor zo sterk dat het een leven lang meegaat. Dankzij het speciale ontwerp fascineert de medaille Gerd gasten en deelnemers op het eerste gezicht. Gerd is een echt sieraad, waardoor het de perfecte erkenning is van superieure vaardigheden.

De Gerd-medaille in handen houden is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Met een gewicht van 9 g kan de medaille perfect om de hals worden gedragen. Gerd heeft een diameter van 8,0 cm.

De Gerd-medaille past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Gerd is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

In onze medailleconfigurator heeft u de mogelijkheid om de Gerd-medaille te personaliseren met een koord van 40,0 cm. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester, waardoor Gerd een persoonlijk aandenken aan de overwinning wordt.

De Gerd-medaille kan individueel worden gegraveerd op de voorzijde. Kies uw favoriete ontwerp uit onze standaard motieven en maak uw individuele gravure door motieven te uploaden en uw medaille te personaliseren met tekst.

Gratis lasergravure is inbegrepen bij deze medaille. Na uw bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van de lasergravure, en sturen u deze per e-mail toe. Pas als u volledig tevreden bent met de proefdruk, wordt uw medaille in opdracht gegeven.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elke medaille een duurzaam en waardevol stuk waar elke winnaar na afloop van het evenement of de wedstrijd nog lang trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie begrijpen wij dat u de juiste medaille voor uw evenement wilt vinden. Kom meer te weten over ons volledig assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de juiste medaille voor u - daar doen wij ons best voor!

Vraagt u zich nog steeds af of de Gerd medaille de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

154503620

EAN-Code

4054047200585

Materiaal

Populaire Multiplex

Gewicht

9 g

Diameter

80 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.