De Petra-medaille is een hoogwaardig en duurzaam herdenkingsstuk van massief kersenhout, dat u zal verrukken met zijn unieke ontwerp en gratis gravureoptie.
vanaf 10,16 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Petra kersen massief hout in maat 7,0cm
Houten medaille Petra kersen massief hout in maat 7,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
10,16 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Petra - perfect voor een speciale prijsuitreiking.

Onze Petra-medaille inspireert als een zeer persoonlijke blikvanger bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment. Laat de grote dag onvergetelijk worden voor uw prijswinnaars en beleef momenten die grote emoties opwekken met de Petra-medaille!

Met haar perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig massief kersenhout bereikt Petra een sterk designeffect dat verlangens oproept en de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Onze Petra-medaille is gemaakt van hoogwaardig massief kersenhout, wat onze Petra-medaille een unieke vorm geeft. Het massieve kersenhout is 5 mm dik, waardoor het een leven lang meegaat. Dankzij het speciale ontwerp fascineert onze Petra-medaille gasten en deelnemers op het eerste moment. Petra is een waar sieraad en vertegenwoordigt dus de hoogste waardering voor uitstekende prestaties.

Onze Petra-medaille in de handen houden is een overweldigend gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoon een sterke indruk maakt.

Petra weegt 10 g en nestelt zich dus perfect rond de hals van de winnaar. Petra heeft een diameter van 7,0 cm.

Als eeuwig aandenken is de Petra-medaille perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

De Petra-medaille is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal vormgegeven.

In de configurator heeft u de mogelijkheid om de Petra-medaille te personaliseren met een koord van 40,0 cm. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester, waardoor uw Petra-medaille een persoonlijk aandenken aan uw overwinning wordt.

Met een gravure op de voorkant kunt u uw Petra-medaille aanpassen aan uw individuele gebeurtenis. Je kunt kiezen uit verschillende motieven of je eigen ontwerp uploaden.

Je kunt de Petra-medaille gratis laten graveren. Na uw bestelling maakt een van onze medewerkers een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van uw gravure, en stuurt u deze per e-mail toe. Pas wanneer u volledig tevreden bent met het lasergraveerontwerp, wordt uw medaille gegraveerd.

Dankzij ons nauwgezet productieproces en grondige kwaliteitscontroles is elke medaille een duurzaam stuk van hoge kwaliteit waar de winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie begrijpen wij dat u de juiste medaille voor uw evenement wilt vinden. Bekijk onze volledige productlijn voor uw evenement. Wij zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u uw eer kunt bewijzen met de medaille die bij u past!

Weet u niet zeker of de Petra medaille geschikt is voor uw evenement? We helpen je graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

154503585

EAN-Code

4054047200448

Materiaal

Kers Massief hout

Gewicht

10 g

Diameter

70 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.