Petra - een unieke en gepersonaliseerde medaille van kersenfineer met perfect ontwerp en 7,0 cm diameter. Met gratis lasergravure en 40,0 cm polyester koord. Perfect voor elke wedstrijd en als souvenir.
vanaf 7,11 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Petra kersenfineer in de maat 7,0cm
Houten medaille Petra kersenfineer in de maat 7,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
7,11 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Petra - een succesvolle prijs voor een geweldige Dag.

Een Petra-medaille inspireert als onmiskenbaar hoogtepunt van de Dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op uw zeer speciale evenement. Maak de grote Dag onvergetelijk voor uw prijswinnaars en beleef momenten van grote emotie met de Petra-medaille!

Met haar perfect passende vorm en een oppervlak van waardevol kersenfineer heeft Petra een uniek ontwerp dat ambitie opwekt en de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Onze Petra-medaille is gemaakt van robuust kersenfineer, wat de Petra-medaille een unieke gratie geeft. Het kersenfineer is 3 mm dik en dus duurzaam genoeg om een leven lang mee te gaan. Met haar unieke ontwerp zal de Petra-medaille op het eerste gezicht indruk maken op alle gasten en aanwezigen. Petra is een echte lust voor het oog, waardoor het de perfecte waardering is voor uitstekende prestaties.

De Petra-medaille in je handen houden is een prachtig gevoel dat de gelukkige winnaar nooit meer loslaat en zijn of haar hartslag verhoogt.

Petra weegt 12 g en nestelt zich dus perfect rond de hals van de winnaar. Petra heeft een diameter van 7,0 cm.

Als eeuwig aandenken is de Petra-medaille perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrine of plank.

Petra is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in haar ontwerp.

Met onze configurator heeft u de mogelijkheid om de Petra-medaille te personaliseren met een koord van 40,0 cm. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester, waardoor Petra een persoonlijk aandenken aan de overwinning wordt.

Onze Petra-medaille kan individueel worden gegraveerd op de voorkant. Kies uw favoriete ontwerp uit onze motieven en maak uw eigen aangepaste gravure door logo's te uploaden en uw medaille aan te passen met tekst.

Gratis lasergravure is inbegrepen bij deze medaille. Na uw bestelling maakt een medewerker een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van uw gravure, en stuurt deze per e-mail naar u toe. Pas als u volledig tevreden bent met het ontwerp van de lasergravure, wordt uw medaille gegraveerd.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en onze grondige kwaliteitscontrole is elke medaille een waardevol en duurzaam stuk, waar elke winnaar nog jaren na het evenement trots op kan zijn - en dat bij elk evenement een goed figuur slaat.

U hebt precies de juiste medaille voor uw evenement nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekersector. Maak kennis met ons compleet assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen met de voor u juiste medaille kunt beleven - wij doen ons uiterste best!

Vraagt u zich nog steeds af of de Petra medaille de juiste is voor uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

154503540

EAN-Code

4054047200233

Materiaal

Kers Fineer

Gewicht

12 g

Diameter

70 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.