De Petra-medaille is een personaliseerbare trofee van 5 mm dik populierenmultiplex met een uniek ontwerp en een diameter van 7,0 cm. Hij kan individueel worden gegraveerd op de voorzijde.
vanaf 4,57 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Petra populierenmultiplex in de maat 7,0cm
Houten medaille Petra populierenmultiplex in de maat 7,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
4,57 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Petra - een persoonlijke prijs voor een speciale prijsuitreiking.

Een Petra-medaille inspireert als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid. Leg de belangrijke dag voor uw kampioenen voor altijd vast en vier momenten van emotie met onze Petra-medaille!

Met haar individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig populierenmultiplex heeft Petra een uniek ontwerp dat verlangens opwekt en motiveert om nieuwe records te vestigen.

Onze Petra-medaille is gemaakt van robuust populierenmultiplex , wat Petra een unieke gratie geeft. Het populierenmultiplex is 5 mm dik en dus sterk genoeg om een leven lang mee te gaan. Dankzij het unieke ontwerp fascineert onze medaille Petra alle gasten en deelnemers op het eerste moment. Petra is een echte blikvanger en toont zo het perfecte eerbetoon aan uitstekende vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om de Petra-medaille in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hartslag verhoogt.

Met een gewicht van 9 g kan de medaille perfect om de hals gedragen worden. De diameter van de Petra-medaille is 7,0 cm.

De Petra-medaille past perfect bij uw zeer individuele gebeurtenis en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Petra is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in haar ontwerp.

In onze medailleconfigurator heeft u de mogelijkheid om de Petra-medaille te personaliseren met een koord van 40,0 cm. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester. Hierdoor wordt de Petra-medaille een persoonlijk aandenken aan uw triomf.

Onze Petra-medaille kan individueel worden gegraveerd op de voorkant. In onze configurator vindt u standaardsjablonen, die u bovendien met tekst kunt individualiseren. U kunt ook uw eigen motief uploaden en de medaille met tekst tot een uniek aandenken aan uw evenement maken.

Bij deze medaille is een gratis lasergravure inbegrepen. Na ontvangst van uw bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een preview van de lasergravure, en sturen u deze per e-mail toe. Pas wanneer u volledig tevreden bent met de proefdruk, wordt uw medaille geproduceerd.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elke medaille een waardevol en duurzaam stuk waar elke winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie begrijpen wij dat u de juiste medaille voor uw wedstrijd wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Wij branden om ervoor te zorgen dat u uw eer kunt bewijzen met de juiste medaille voor u!

Vraagt u zich af of de Petra medaille de juiste is voor uw wedstrijd? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

154503615

EAN-Code

4054047200561

Materiaal

Populaire Multiplex

Gewicht

9 g

Diameter

70 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.