Medaille Vera is een unieke onderscheiding voor bijzondere prestaties, gemaakt van hoogwaardig kersenfineer. Met een diameter van 7,0 cm en een gewicht van 10 g is hij perfect om rond de hals te dragen.
vanaf 7,11 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Vera kersenfineer in de maat 7,0cm
Houten medaille Vera kersenfineer in de maat 7,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
7,11 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Vera - een perfecte medaille voor een speciale prijsuitreiking.

Onze Vera medaille overtuigt als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment. Maak de grote dag van uw winnaars onvergetelijk en beleef momenten die grote emoties opwekken met de Vera medaille!

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig kersenfineer heeft Vera een prachtig design dat verlangens oproept en de toeschouwer onmiddellijk boeit.

De Vera medaille is gemaakt van hoogwaardig kersenfineer, wat onze Vera medaille een unieke uitstraling geeft. Het kersenfineer is 3 mm dik en dus stevig genoeg om eeuwig mee te gaan. Dankzij het unieke ontwerp zal de Vera medaille gasten en concurrenten in een mum van tijd voor zich winnen. Vera is een echt sieraad en toont zo de hoogste waardering voor uitstekende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om de Vera medaille in je handen te houden, die de trotse winnaar niet loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

De Vera medaille weegt 10 g en kan dus perfect om de hals gedragen worden. De diameter is 7,0 cm.

Als blijvend aandenken past de Vera medaille perfect bij uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

De Vera medaille is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

Met onze configurator heeft u de mogelijkheid om de Vera medaille te personaliseren met een koord van 40,0 cm. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester, waardoor uw Vera medaille een uniek aandenken aan uw overwinning wordt.

Met een gravure op de voorzijde kunt u uw Vera medaille precies zo ontwerpen als u wilt. In onze configurator vindt u standaardmotieven die u bovendien met tekst kunt individualiseren. U hebt ook de mogelijkheid om uw eigen logo te uploaden en van de medaille met tekst een uniek aandenken voor uw wedstrijd te maken.

U kunt de Vera medaille individueel en gratis laten graveren. Na ontvangst van uw bestelling maakt een van onze medewerkers een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een preview van uw graveeraanvraag. Dit ontwerp ontvangt u per e-mail. Pas wanneer u volledig tevreden bent met het ontwerp, wordt uw medaille geproduceerd.

Dankzij grondige kwaliteitscontroles en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elke medaille een waardevol en duurzaam stuk, waar elke winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

U hebt precies de juiste medaille voor uw evenement nodig. Wij zijn de specialisten op het gebied van bekers. Ontdek ons volledig assortiment voor uw wedstrijd. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw huldigingen gebeuren met de medaille die bij u past!

Weet u niet of de Vera medaille geschikt is voor uw evenement? We helpen je graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

154503525

EAN-Code

4054047200165

Materiaal

Kers Fineer

Gewicht

10 g

Diameter

70 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.