De Siggi serie biedt hoogwaardige medailles van stevig zamak in goud, zilver of brons. De medailles kunnen worden gepersonaliseerd en zijn geschikt voor elke gelegenheid. De configurator maakt personalisatie van de medailles en linten mogelijk.
vanaf 2,54 € *
Verzending op 30.04.2024
Medaille Siggi goudkleurig
Medaille Siggi goudkleurig
Verzending op 30.04.2024
2,54 € *
Stk.
Medaille Siggi zilverkleurig
Medaille Siggi zilverkleurig
Verzending op 30.04.2024
2,54 € *
Stk.
Medaille Siggi brons
Medaille Siggi brons
Verzending op 30.04.2024
2,54 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Siggi - precies goed voor grote momenten

Een medaille uit de Siggi serie overtuigt als bijzonder hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies goed voor de gelegenheid. Maak de grote dag onvergetelijk voor de winnaars en vier met de medailles van de Siggi serie momenten die voor emoties zorgen!

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud, zilver of brons heeft Siggi een sterk design effect dat de ambitie wekt en de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Alle medailles van het type Siggi zijn gemaakt van robuust zamak, wat de medailles van de Siggi serie een unieke vorm geeft. Het zamak is 2mm dik, waardoor het stevig gebouwd is om eeuwig mee te gaan. Dankzij het unieke ontwerp fascineert onze medaille uit de Siggi serie bezoekers en deelnemers op het eerste moment. Siggi is een echte blikvanger en vertegenwoordigt daarmee de hoogste waardering voor grote vaardigheden.

De Siggi medaille past perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als een eeuwigdurend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Siggi is geschikt voor elke gelegenheid en het ontwerp is bewust neutraal gehouden.

De medailles van de Siggi serie in handen houden is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar nooit meer loslaat en zijn hartslag verhoogt.

De Siggi medailles wegen 19 g en kunnen daarom perfect om de hals gedragen worden. De diameter van de Siggi medailleserie is 50 mm.

In de configurator heb je de mogelijkheid om de Siggi medaille te personaliseren met een 40,0 cm lang lint. Alle linten zijn gemaakt van 100 procent polyester. Zo wordt Siggi een persoonlijk aandenken aan uw overwinning.

De Siggi medaille is versierd met een symbool van 25 mm. U kunt kiezen uit meer dan 450 standaard ontwerpen in reliëf of uw logo personaliseren. De Sportafbeelding wordt gedrukt door sublimatie. Dit procédé maakt een fotorealistische afdruk in zeer hoge kwaliteit mogelijk, is duurzamer dan andere procédés en heeft een lange levensduur. U kunt ook de achterkant van de Siggi medaille personaliseren. Je hebt de keuze tussen een transparante medaillefolie met zwarte tekst of een gegraveerde achterzijde. Let op: de medaillefolie is nog niet gemonteerd.

De Siggi medailles worden zonder ophanging verzonden. Tegen een kleine meerprijs leveren wij u een gemonteerde medaille.

Dankzij een regelmatige kwaliteitscontrole en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elke medaille een duurzaam en waardevol stuk waarop elke winnaar zelfs jaren na de wedstrijd trots kan zijn - en dat er bij elke gelegenheid goed uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u de juiste medaille voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek onze volledige productlijn voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de medaille die bij u past - daar doen wij ons best voor!

Vraagt u zich nog steeds af of de Siggi medaille de perfecte keuze is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

151052231 151052233 151052236

EAN-Code

4054047127219 4054047127226 4054047127233

Embleemgrootte

25 mm 25 mm 25 mm

Sporten

Neutraal Neutraal Neutraal

Materiaal

Zamac Zamac Zamac

Materiële sterkte

2 mm 2 mm 2 mm

Kleur

Gewicht

19 g 19 g 19 g

Diameter

50 mm 50 mm 50 mm

Individualisering type front

Embleem Embleem Embleem

Individualisering type achterzijde

Medaalfolie of Lasergravure Medaalfolie of Lasergravure Medaalfolie of Lasergravure

Type montage

Lint of Koord Lint of Koord Lint of Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester 100% polyester 100% polyester

Montage lengte

40,0 cm 40,0 cm 40,0 cm

Montage

gemonteerd of niet-gemonteerd gemonteerd of niet-gemonteerd gemonteerd of niet-gemonteerd
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.