Shuttlecock medaille is een hoogwaardige trofee voor toernooien en competities, gemaakt van hoogwaardig zamak in goud, zilver of brons. Met een afmeting van 5,5 x 4,5 cm en een gewicht van 34 g is hij perfect om om de hals te dragen.
vanaf 3,50 € *
Klaar voor verzending zie enkelvoudig product
Motief medaille shuttlecock goudkleurig
Motief medaille shuttlecock goudkleurig
Verzending op 07.05.2024
3,50 € *
Stk.
Motief medaille shuttlecock zilverkleurig
Motief medaille shuttlecock zilverkleurig
Verkrijgbaar in 2-4 Werkdagen*²
3,50 € *
Stk.
Motief medaille shuttlecock bronskleur
Motief medaille shuttlecock bronskleur
Verzending op 07.05.2024
3,50 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Shuttlecock - een perfecte medaille voor de speciale gelegenheid

Onze Shuttlecock medailles schitteren als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de Dag op elk toernooi en zijn precies afgestemd op de speciale gebeurtenis. Leg de grote Dag voor de winnaars voor altijd vast en herbeleef momenten om nooit te vergeten met onze Federball medailles!

Met een perfect passende vorm en een afwerking van hoge kwaliteit zamak in goud, zilver of brons, heeft Federball een prachtig ontwerp dat ambitie opwekt en inspireert tot topprestaties.

Onze medailles van het type Federball zijn gemaakt van hoge kwaliteit verwerkte zamak, wat Federball een unieke vorm geeft. Het zamak is vervaardigd om 3mm dik te zijn, waardoor het duurzaam is om een leven lang mee te gaan. Dankzij het speciale ontwerp zullen onze medailles uit de Federball-serie onmiddellijk indruk maken op alle gasten en deelnemers. Federball is een echte blikvanger en biedt zo de perfecte eer voor uitmuntende vaardigheden.

Als een eeuwig souvenir past de medaille Federball perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Medailles van de serie Federball in uw handen houden is een overweldigend gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon een sterke indruk maakt.

Met een gewicht van 34 g kunnen de medailles perfect om de hals gedragen worden. De medailles hebben een hoogte van 5,5 cm en een breedte van 4,5 cm.

Met onze configurator heeft u de mogelijkheid om de medailleshuttle te personaliseren met een 40,0 cm lang lint of koord. Alle linten en koorden zijn gemaakt van 100% polyester. Zo wordt uw badmintonmedaille een persoonlijk aandenken aan uw overwinning.

De voorzijde van onze badmintonmedaille is versierd met een motief en is speciaal ontworpen voor badmintonwedstrijden. De achterkant van de medaille kun je zelf ontwerpen. U kunt kiezen tussen zwarte tekst op transparante achtergrond of een gegraveerde achterzijde. Let op: de medaillefolie is nog niet gemonteerd.

Onze medailles van de badmintonserie worden zonder ophanging verzonden. Tegen een extra vergoeding leveren wij u een medaille die al is opgehangen.

Dankzij een grondige kwaliteitscontrole en een nauwlettend gecontroleerd productieproces is elke medaille een waardevol en duurzaam product waar elke winnaar nog jaren na het evenement trots op kan zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

Als deskundige contactpersonen in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u de juiste medaille voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de voor u juiste medaille - daar doen wij ons uiterste best voor!

U denkt nog na of de medailleshuttle de juiste is voor uw wedstrijd? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

156068241 156068242 156068243

EAN-Code

4054047068208 4054047068215 4054047068222

Sporten

Badminton Badminton Badminton

Materiaal

Zamac Zamac Zamac

Materiële sterkte

3 mm 3 mm 3 mm

Kleur

Gewicht

34 g 34 g 34 g

Breedte

45 mm 45 mm 45 mm

Hoogte

55 mm 55 mm 55 mm

Individualisering type achterzijde

Medaalfolie of Lasergravure Medaalfolie of Lasergravure Medaalfolie of Lasergravure

Type montage

Lint of Koord Lint of Koord Lint of Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester 100% polyester 100% polyester

Montage lengte

40,0 cm 40,0 cm 40,0 cm

Montage

gemonteerd of niet-gemonteerd gemonteerd of niet-gemonteerd gemonteerd of niet-gemonteerd
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

08.05.2018
Melanie L.  door Korb
Tolle einmalige Medaille. Leider platzt bei der Gravur auf der Rückseite etwas der obersten Schicht ab sieht dadurch etwas "unfachmännisch" aus. Trotzdem sind diese Medaillen Standard bei unserem jährlichen Turnier.
01.05.2018
Petra M.  door Solingen
schöne Größe gutes Gewicht man hat etwas in der Hand
24.03.2018
Hans-Dieter H.  door Lutherstadt Wittenberg
das produkt ist gut.
27.03.2017
Sonja H.  door Langenau
Gravur nicht mittig
19.05.2015
Melanie L.  door Korb
Kleiner als erwartet und die Beschichtung platzt an einigen Randstellen bereits etwas ab. Trotzdem sehr schöne und aussergewöhnliche Medaillen.