Ludwig - Glazen bekers van hoogwaardig wit glas in 3 maten, perfect afgestemd op elke gelegenheid. Personaliseerbaar door standaard of individuele motieven en tekstgravure. Duurzaam en uniek in ontwerp, een hoge onderscheiding voor uitmuntende vaardigheden.
vanaf 44,17 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Glas trofee Ludwig in de maat 20,5cm
Glas trofee Ludwig in de maat 20,5cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
48,76 € *
Stk.
Glas trofee Ludwig in de maat 17,5cm
Glas trofee Ludwig in de maat 17,5cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
44,17 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Ludwig - Glazen Bekers voor een bijzonder moment

Onze Trofeeën Ludwig schitteren als bijzonder hoogtepunt bij elke wedstrijd en zijn precies op de gelegenheid afgestemd. Maak de belangrijke dag onvergetelijk voor de winnaars en beleef momenten van grote emotie met onze Ludwig glazen trofeeën!

Onze Ludwig serie glazen trofeeën zijn verkrijgbaar in 3 maten. Voor elk model zijn het gewicht en de afmetingen aangepast aan de grootte van de glazen trofee. De glazen trofeeën hebben een hoogte van 17,5 cm tot 23,5 cm. Afhankelijk van het model wegen de Trofeeën van de Ludwig serie tussen de 590 g en 990 g en passen dus perfect in de hand van de winnaar.

Alle glazen trofeeën van de Ludwig serie zijn gemaakt van hoogwaardig wit glas, wat Ludwig een unieke uitstraling geeft. Het witte glas is 12 mm dik en dus gebouwd om eeuwig mee te gaan. Dankzij het bijzondere design overtuigt de glazen trofee uit de Ludwig-serie onmiddellijk alle deelnemers en gasten. Ludwig is een echte blikvanger en daarmee de hoogste eer voor uitstekende vaardigheden.

De Trofee Ludwig past precies bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

De Trofee Ludwig is geschikt voor elke gelegenheid en is in zijn vormgeving bewust neutraal gehouden.

Het glazen oppervlak biedt veel ruimte om de Trofeeën van de Ludwig serie te personaliseren. U kunt kiezen uit verschillende standaardmotieven of uw motief personaliseren. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw glazen trofee te personaliseren met tekst. U kunt kiezen uit drie verschillende opties om uw Trofeeën te graveren: Lasergravure, zandstraalgravure of een zandstraalgravure met kleurinterpretatie.

Na ontvangst van uw bestelling maakt een medewerker een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van uw graveeraanvraag. Dit ontwerp ontvangt u per e-mail. Pas als u volledig tevreden bent met de lasergravure, wordt uw Trofeeën in gebruik genomen.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elke Trofee een waardevol en duurzaam stuk waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als competente partners in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u de juiste Trofeeën voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste Trofeeën voor u - daar geven wij alles voor!

U denkt nog na of de glazen trofee Ludwig de juiste is voor uw toernooi? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

201043112 201043111

EAN-Code

4054047192194 4054047192200

Materiaal

Wit glas Wit glas

Materiële sterkte

12 mm 12 mm

Gewicht

760 g 590 g

Lengte

14,0 cm 12,0 cm

Breedte

80 mm 80 mm

Hoogte

20,5 cm 17,5 cm

Breedte glasoppervlak

14,0 cm 12,0 cm

Hoogte glasoppervlak

19,0 cm 16,0 cm

Verpakking

Transportkist Transportkist
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.